Massieve vloeren

Uw woning, is uw trots. Nergens brengt u meer tijd door dan in uw woning. Om die reden is het van groot belang dat alles geheel voldoet aan uw wensen. Niet alleen is de kleur op de muren uw keus geweest. Ook de meubels en de decoratie heeft u zorgvuldig geselecteerd. Natuurlijk is ook uw vloer niet het minste dat u dient uit te kiezen. Het vertegenwoordigt een fiks gedeelte van uw woning en bepaalt daarmee de uitstraling. Waarom zou u niet kiezen voor een massief houten vloer? Wat dacht u bijvoorbeeld van een massief eiken houten vloer, bewerkt met olie voor een klassieke uitstraling, of wit gekleurd voor die moderne toets. Een massief houten vloer is degelijk en gaat vele tientallen jaren mee.

De Smet Parket heeft een flink aantal vloeren in haar assortiment. Kies voor een massief houten vloer met een natuurlijke uitstraling die de rust in huis bewaart. Ook kunt u de massief houten vloer dusdanig bewerken, zodat er een compleet nieuwe look ontstaat. Omdat het kiezen van de juiste massief houten vloer best nog wel een lastige klus is, helpen wij u hier graag bij. Wij bekijken samen met u welke massief houten vloer voor u het meest geschikt is.

Brengt u eens een bezoekje aan onze toonzaal om te ervaren hoe prettig het is om een massief houten vloer in huis te hebben. Laat u verleiden door de vele mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Voor een advies of vragen kunt u dan uiteraard een beroep op ons doen. Heeft u al een keuze gemaakt? Neemt u dan contact met ons op om een afspraak te maken.